Et svar på indlægget: “Havnen er blevet grim” v/ Knud Jacobsen, Præstø

Print Friendly, PDF & Email

Alt afhænger af øjnene, der ser det.

I avisen d. 6.6. kritiserer Jens Bjerre Tybjerg de løse skilte ved Præstø Havns nye madmarked, de løse bænke ved flagstangen og den opstillede fiskebil. Det er grimt og skal væk, skriver han.

Jeg, derimod, glæder mig over det liv, der er kommet på Præstø Havn. Før i tiden lå der store kornbunker foran Anton Petersens pakhuse. Havnepladsen var fyldt med lastbiler og trucks. I havnebassinet lå coastere, fiskerbåde og lystbåde side om side. Det var ikke nødvendigvis kønt, men det var det, der skabte liv på havnen den gang.

Nu har vi ishus, cafe, fiskebil, madmarked , pakhus 8 og borde og bænke på havnen, hvor man kan sidde og nyde den fine udsigt og sin mad. Tak til de ildsjæle, som med deres initiativ skaber nyt liv og aktivitet på Præstø Havn. Der er brug for sådanne aktiviteter på land og i by i gl. Præstø kommune.

J.B.T. opfordrer kommunen, søsportcenteret, facade- og skilteudvalget og bevaringsforeningen til at tage affære. En fiskebil, et par løse skilte og et par bænke bør ikke ødelægge den gode stemning. Jeg opfordrer alle til at opmuntre og understøtte de gode initiativer til glæde for de mange. God sommer også på havnen.

Knud Jacobsen, Præstø

One Response to Et svar på indlægget: “Havnen er blevet grim” v/ Knud Jacobsen, Præstø

  • Susanne Hessner says:

    Kan ikke være mere enig!!!! Synes der er en lille bitte gruppe ‘smagsdommere’ i Præstø, som har en tendens til at ville modarbejde alle tiltag der er med til at skabe vækst og udvikling.

    Vi har SÅ smuk og velholdt en by, SÅ smuk og idyllisk en havn. Tænk man gider fokusere på en fiskebil og et skilt på et i øvrigt helt fantastisk godt og velrenomeret MadMarked, når man kan sætte sig på fx terassen foran selvsamme MadMarked, nyde deres super lækre delikatesser, mens man skuer ud over havnen og det smukke kig til NYSØ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *