Kurt Johansen (A) føler sig truet af Vordingborgpolitikernes Vogter?

Print Friendly, PDF & Email

SONY DSCSom oplyst i går har vi sendt en personlig mail til hvert kommunalbestyrelsesmedlem for at høre om deres indstilling til de to meget vigtige projekter: “Vindmøller ved Kostervig” og “Shoppingcenter i Vordingborg”.

Vi mener, det er vigtigt, at vælgerne den 19. november bør kunne sætte deres kryds på et oplyst grundlag.

Og hvad vil være mere naturligt end at spørge politikerne selv om deres holdninger til projekterne – mente vi! Vi er da osse af den opfattelse, at enhver politiker med glæde vil oplyse sine vælgere om, hvor de står i så vigtige sager – som betyder så meget for kommunens borgere?

Men jeg skal da lige love for, at vi har taget fejl?

Her til morgen har vi fået et svar fra Kurt Johansen (A), der beskylder os for at true ham?

Han skriver bla i svaret til mig:

“Hvad der med sikkerhed ikke vil indgå i mine beslutninger, er slet skjulte trusler under dække af en undersøgelse til en hjemmeside eller facebook”

Jeg burde være overrasket over en sådan reaktion, men desværre er jeg det egentlig ikke, for det bekræfter min erfaring i, at der findes arrogante politikere, der er komplet ligeglade med deres vælgere.

Men det bekræfter mig osse i, at denne blog har sin eksistensberettigelse – at politikerne skal vogtes i deres forvaltning af det ansvar, vi vælgere har givet dem, at de altid blive husket på, at det er os vælgere, der er deres arbejdsgivere.

Et sådant arrogant svar giver virkelig energi til at gøre en forskel ved valget den 19. november ved at forsyne vælgerne med et reelt valggrundlag.

Leif Jeberg

4 Responses to Kurt Johansen (A) føler sig truet af Vordingborgpolitikernes Vogter?

 • Jens Sohl Jensen says:

  Jeg har personligt haft en meget positiv oplevelse af Kurt Johansen i forbindelse med debatten om skolereformen i Vordingborg Kommune. Kurt valgte som den eneste fra flertalsgruppen at følge sin egen overbevisning da det for alvor gjaldt. Kurt brød med sit eget partis linje. Det opfatter jeg som handlekraft og mod.

  Jeg forbinder absolut ikke ord som arrogant med Kurt Johansen. Tværtimod er Kurt både lyttende og reflekterende. Kurt er ikke ligeglad med sine vælgere – tværtimod. Kurt har bare en anden opfattelse af hvordan politisk debat skal afvikles, end Vogternes redaktion. Jeg er enig i den opfattelse lederen i Sjællandske den 6. marts udtrykker: “I Vordingborg-sagen har begge parter faktisk ret”.

  Jeg tilslutter til Thomas Christensens synspunkt. Bemærk Kurt faktisk reagerer og svarer her på bloggen. I modsætning til flertallet af politikerne der vælger IKKE at reagere, DET er bekymrende.

  Når det er sagt skal jeg understrege at denne blog absolut har sin berettigelse. Nu og her handler det her for mig slet ikke om for eller imod shoppingcenter eller vindmøller. På den korte bane handler det her om HVORFOR det absolut skal besluttes INDEN kommunevalget ?

  Mit holdning er JA, til et klogt Rådhusbygeri og NEJ til et dumt shoppingcenter !

  Så tak for bloggen Jeberg !

  Politikere! – nu må I se at komme ind i valgkampen. Den er jo startet !

 • Thomas Christensen says:

  Jeg vil da meget gerne anerkende Kurt Johansen trods alt giver sig tid til at kommenterer og deltage i debatten.
  Det er bestem ikke noget vi har været forvent med siden kommunesammenlægningen, Tak for det.. det giver mig et spinkelt håb om at vi kan genindfører det kommunale demokrati. Selvom det jo kun er en ud af det samlede byråd.

 • Kurt johansen says:

  Kære John
  Det er aldrig sjovt at skuffe andre. Men i denne sag handler det om ikke at lade sig tryne… Nu har du nok kendskab til den lille kontekst som Leif har valgt at bringe. Faktisk skrev jeg også at en enig kommunalbestyrelse havde besluttet at undersøge mulighederne for et shoppingcenter, og når den forelå, med indsigelser og høringssvar kan jeg nu tilføje, ville tage stilling til projektet.
  Jeg må erkende at jeg havde overset at DF var imod projektet. Så pas-melding indtil høringssvar og indsigelser foreligger – udover de mange gode indslag fra handelsstandsforeninger, lokalråd og andre arrangerede borgere allerede har været ude med.
  Med venlig hilsen
  Kurt Johansen

 • John Kreiner says:

  Er nødt til at udtrykke min skuffelse.

  Denne reaktion var forventelig fra mange af kommunens politikere.

  Selv om vi er politisk uenige, Kurt, så var du nok en af de få, jeg IKKE havde ventet denne reaktion fra.

  Hvad du i givet fald ville svare, kan jeg kun gisne om, men en “pas-melding”, det skuffer mig faktisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *