Roundup kommunen v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

Bebt-jorgensenDen bekendte formand, bl.a. for kommunens Miljøudvalg, Thomas Christfort, der sidst gjorde sig bemærket i sin miljørolle, ved at modtage en bøde, for at smide sit affaldskorn ud i Stege Bugt, er nu på banen igen.

Denne gang vil han genindføre plantegiften Roundup, til bekæmpelse af ukrudt på alle kommunale arealer, hvilket han har flertal for i sit udvalg.

I den gamle Vordingborg Kommune, har det ellers været forbudt siden 1996, og siden da været et godt eksempel for kommunens borgere.

Blæse værd med vores sundhed og drikkevand, men pas på med at fortælle vore tyske turister den nyhed, især turisterne på Møn, der foretrækker kommuner, der tager økologi alvorligt, for den turisme kan vi ikke undvære.

Kom til mødet i kommunalbestyrelsen d.28 april, hvor vores politikere skal afgøre, om Thomas Christfort skal have sin vilje.

Bent Jørgensen, Møn

2 Responses to Roundup kommunen v/ Bent Jørgensen, Møn

 • Jane Christensen says:

  Helt utroligt fantastisk og imponerende af HR. CHRISTFORT, virkelig en vedholdende personlighed, som forstår at udnytte sin magt og samtidig har fået klistret rumpetten godt og grundigt fast på samtlige taburetter..

  Godt gået HR. CHRISTFORT..

 • Per Roar Johnsen says:

  Således kunne man i dag læse på TV2's hjemmeside: "Stoffet Glyphosat, der er hovedbestanddel i ukrudtsmidlet Roundup, bliver nu betragtet som et kræftfremkaldende stof hos Arbejdstilsynet. Det oplyser tilsynet til tv2.dk.

  Baggrunden er en rapport fra Verdenssundhedsorganisationen WHO der viser, at stoffet glyphosat sandsynligvis kan give mennesker lymfekræft.

  Hos Arbejdstilsynet er den bestyrkede mistanke i rapporten fra WHO nok til, at glyphosat kommer på listen over kræftfremkaldende stoffer. Det betyder, at stoffet skal håndteres mere forsigtigt end hidtil. Konkret mistænker WHO's gruppe på 17 eksperter glyphosat for at kunne fremkalde kræftsygdommen non-Hodgkin lymfom.

  Sygdommen rammer hvert år cirka 1.040 danskere – og den er i vækst herhjemme, uden at nogen ved hvorfor.

  På baggrund af dette skulle der vel nok være god grund til at bede hr.sprøjtemester Christfort ta fornuften fangen.  I det mindste kan man håbe på at hans kollegaer i bestyrtelsen har læst og forstået budskabet.

  En helt anden ting er at man kan blive lidt bekymret for hvad den mand går og hælder ud på sin jord – han er også nærmeste nabo til Lendemark Vandværk's boringer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *