Socialdemokraternes borgmesterkandidat Martin Leider Olsen (A) stikker hovedet i busken!

Print Friendly, PDF & Email

med-hovedet-i-buskenI Sjællandske den 1. februar siger Socialdemokraternes borgmesterkandidat Martin Leider Olsen, at det er rigtigt dejligt at se, hvordan borgerne engagerer sig i debatten om Vordingborg Kommune. Og så løfter han manende pegefingeren og advarer os borgere om ikke lade debatten komme til at handle om det, der skiller os, men om det der samler os.

Jamen, hvor er det dog smukt sagt, hr Olsen! Hvem kan dog være uenig i dette? Men, hr Olsen, hvad synes du lige nu, det er, som samler borgerne i kommunen? Du repræsenterer et parti, hvis borgmester har deponeret sit lederskab og kommunens fremtidige udvikling hos entreprenelle investorer, således som hr Holmer udtaler til Sjællandske den 25. januar.

Kender du “Nej-testen”, hr Olsen? Sikkert ikke, men den går kort ud på at analysere udsagn fra eksempelvis politikere som dig selv, og spørge, om man kan svare nej til det, de siger? Kan man ikke svare nej til et udsagns substans, så er budskabet faktisk indholdsløst – det har ingen betydning, gør ikke en forskel, er kort sagt varm luft. Når jeg læser dit læserbrev, kan jeg ikke forestille mig, at der er nogen, der vil kunne være uenig med dig i det, du skriver.

Kære hr Olsen, du stikker hovedet i busken. Lige nu er der virkelig noget, der skille os i kommunen, og læg vel mærke til, at det ikke er mellem kommunens borgere eller handelslivet at skellet optræder, men mellem borgerne og kommunalbestyrelsen. Behøver jeg sige “Shoppingcenter”? Behøver jeg sige “Politiker manipulation og Rådhus”? Behøver jeg sige “Farvet ICP analyse”? Behøver jeg sige “Kommunens patronisering af borgene og de 3 handelsstandsforeninger”? Kan du overhovedet pege på nogen – bortset fra jer politikerne – der har kunnet argumentere positivt og sagligt for placering af et Shoppingcenter midt i Vordingborg by?

Det er sørgelig at konstatere, at et stort og hæderkronet partis borgmesterkandidat lukker varm luft ud, og helt overser, at lige nu har kommunalbestyrelsen stor set alle kommunens borgere og handelsdrivende i mod sig i sagen om et shoppingscenter i Vordingborg by, og at politikernes arrogante modsvar er, at vi borgere ikke har indsigt og kompetence til at vurdere, hvad der er bedst for os selv – det ved vi politikere bedre.

Kære hr Olesen, vis at kommunen kan samles med borgerne og de 3 handelsstandsforeninger om en ligeværdig udvikling af de tre købstæder og læg det Shoppingcenter på hylden. Vi skal nok kunne samles om et rådhus til kommunen også.

Leif Jeberg

2 Responses to Socialdemokraternes borgmesterkandidat Martin Leider Olsen (A) stikker hovedet i busken!

 • John Kreiner says:

  Noget tyder på, at Martin Leider Olsen er kommet til at sende det forkerte indlæg til Sjællandske den 1. februar.

  Det, han har sendt, er da vist udkastet til den tale, han vil holde, når han forventer at have vundet valget, og har indtaget borgmesterkontoret i Vordingborg. Hvilket han åbenbart forventer at gøre…

  Det er godt at være på forkant, men op til årets kommunevalg ville det for os vælger vare rart, hvis Socialdemokraternes borgmesterkandidat forholdt sig til de problemer, kommunen har. Umiddelbart virker han som yderliger én, der skal lære, at der er forskel på Vordingborg by og Vordingborg kommune.

  Det indlæg Martin Leider Olsen præsenterede her, var en hurra-tale, hvor der intet reelt indhold var i. Det var et indlæg, hvor alle klapper alle på skuldrene og en opfordring om, at Vordingborg kommune bare skal fremad.

  Ikke et ord om, hvad retning fremad er.

  Hvis Martin Leider Olsen tror, at Vordingborg kommunes vælgere lader sig købe af den salg lirum-larum, så gør han sig skyldig en i en så grov undervurdering af kommunens borgere, der formentlig kun overgås af hans overvurdering af egne evner som borgmesterkandidat.

  Spil ud med nogle meninger, man kan forholde sig til…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *