Tillykke! v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

I Ugebladet for Møn, d.28 juni, kunne man på side 15, læse en 4 spalter, stærkt rosende artikel, i anledning af, at Vordingborg Kommune var gået een plads frem, i den årlige erhvervsundersøgelse blandt de 98 kommuner, så vi nu står som nummer 65 i erhvervsvenlighed.

Kommunerne bliver målt på ialt 31 områder, hvor medlemmer af Dansk Byggeri så afgiver deres point, der tælles sammen til det endelige resultat. Ifølge artiklen er det især en bedre byggesagsbehandling, der har bevirket springet til nr. 65, Som indsender af en byggesag i starten af 2014 hvor  vi stadig venter på svar, så er det jo ærgeligt, at private ikke bliver inddraget i tilsvarende undersøgelser, for at vise hvor effektive kommunerne er, til at hjælpe borgerne.

Den nævnte artikel er ikke underskrevet, men man har jo lov til at gætte, på en nyansat PR-medarbejder i kommunen, som dog gerne må stå frem.

Bent Jørgensen, Hårbøllevej 60, 4792, Askeby

One Response to Tillykke! v/ Bent Jørgensen, Møn

  • Lasse says:

    Helt enig! Lyder da vildt at i stadig ikke har fået svar på den sag. Men ja der burde være mere fokus på forholdet mellem komunen og de private borgere. I sidste ende er det jo borgerne der er med til at gør kommunen til hvad den er.

    Et stort tillykke skal dog også lyde herfra det en spring op på listen.

    Mvh Lasse
    Soveværelse.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *