Blikket fra udkanten v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

I lørdagens Information, d. 18. november, kan man læse bekymrende nyt. Nemlig om besparelsen på bladet, svarende til 8 fuldtidsstillinger. Det fik mig til at gennemse, både fredag d. 17 november, samt lørdagens, ialt 5 blade og magasiner fra Information.

Og vel at mærke, gennemse med udkantsblikket, for som annoncen fra SF, på lørdagens forside fortalte: "Lokalpolitik er storpolitik for dig og din hverdag", så ville jeg undersøge om der var noget "storpolitik" for mig i bladet, især her 3 dage før kommunalvalget.

Men bortset fra et dobbeltopslag, der handlede om kommunernes kulturpolitik, så fandt jeg intet om Danmarks 70-80 landkommuner, men derimod mange sider fra Peter Aalbæks verden og mange sider om bykommuner, Ålborg, Gentofte, Lyngby, til eksempel, og mange sider om klimakampen i USA, ligesom dobbeltopslag om Saudi Arabien og Australien.

Men stadigvæk, intet om danske landkommuner i uge 46, på kanten af kommunalvalget.

Dette blot for at gøre opmærksom på, at ønsker man at hæve oplaget, så er nichen plukkemoden ud af Venstre-pressens dominans og Politikens udkantsfobi.

Så på med gummistøvlerne!

Og lige, mere generelt, sæt dog læsernes indlæg på side 3, som i gamle dage, istedet for i skraldebøtten på næstsidste side, bedre ridderslag kan de ikke få.

Bent Jørgensen, Møn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *