Borgerlistens lytten til egen stemme v/ Jørn Rasmussen, Vordingborg

Print Friendly, PDF & Email

joern-rasmussenDet største problem som skolen slås med, er angrebet på samfundets vigtigste institution nemlig familien, hvor man fra politisk side præmierer institutionsopdragelse, fremfor forældreopdragelse.

Problemet er størst i de første 3 leveår. Dette blev underbygget med en 500 siders argumenttung bog fra 2013, som sammenfattende konkluderer ”Det er ikke kvinden, der er under anklage, men vi har udviklet en kultur, der er præget af massiv forbrugerisme, selvrealisering, velfærdsstatsideologi og afsporing af kærligheden.”

Et forsøg på at hæve debatniveauet bare en lille smule forstod specielt Borgerlisten´s Allan Huglstad ikke den 12/10 med sine gadedrengeagtige bemærkninger hertil med ”kvinderne tilbage til kødgryderne”. Deres slogan med at lytte til borgerne giver jeg heller ikke meget for, hvis de kun vil lytte til det, de selv vil høre.

Udsagnet at DMF er Guds gave til Vordingborg Kommune er nok provokerende, men faktisk alvorligt ment, og ja, jeg ryger kun almindelig pibetobak. Man kunne lade det komme an på en prøve ved at sammenligne partiernes hjemmesider. Men ellers vil udsagnet blive forsvaret på samtlige vælgermøder frem til den 19/11.

NB. Ovenstående har også været bragt i Sjællandske den 15/10, men med en overskrift der ikke var særligt beskrivende.

Jørn Rasmussen, Vordingborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *