Det gør ondt, hr. borgmester! v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

Vordingborg Kommunen har givet tilladelse til, at Marienborg Gods på Møn har fældet kastaniealleen på Egeløkkevej, der fører fra Fævejen op til Egeløkke. Denne fældning af træerne, skyldes godsets ønske om en udvidelse af svineproduktionen på Egeløkke, og dermed behov for transport med større køretøjer, og så står kommunalbestyrelsen selvfølgelig ret. Så ryger alleen på Fævejen næste gang?

Denne fældede alle, havde stor landskabsværdi, mange kan sikkert huske den, med store, lysende hvide blomster hvert forår, et herligt syn. Men denne hændelse sætter endnu en streg under kommunens, læs politikernes, manglende sans for hensyn til naturen. Som vi har set det udtrykt, i medløb til ferieparken på Østmøn, stædig fastholdelse af byggeri på Langelinje grunden i Stege, og stædig fastholdelse af reklameskilt/pylon i det åbne landskab ved afkørsel 41 på motorvejen. I disse eksempler, har politikerne indtil nu været tonedøve over for protester, både fra offentlige myndigheder, naturfredningsforening, og ikke mindst den voksende modstand, imod planer om feriepark på Østmøn

Men i fremtiden, når jeg kører forbi kastanie alleens ruin-stubbe, så vil der dukke et billede op, af borgmesterens evigt glade smil, men desværre er der mindre og mindre at smile af, så nu ligner smilet mere en grimasse, ovenpå en trist baggrund.

Bent Jørgensen, Møn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *