Elektromagnetisk forurening v/ Lisa Vorsig, Vordingborg

Print Friendly, PDF & Email

Lisa-VorsigDe såkaldte “Smart Meters” er blevet installeret på mit hus og TDC har skruet senderne til naboens internet op til over 20 mega hertz.

Jeg er elektromagnetisk meget følsom.

I 10.000 vis af mennesker har klaget over gener ved denne nye teknik, som har forårsaget sygdom og cancer. Mange mennesker kan ikke være i deres hjem på grund af såkaldt uren energi eller høj frekvens energi, der dannes i deres huse antennebure. Jeg oplever problemet med antennebure her i mit hus – jeg får så rollen som antennen.

“Smart metres” arbejder med lav mikrobølge energi – hvordan kan nogen få den ide overhovedet.

Jeg ønsker disse meters taget af min ejendom og de analoge tilbage igen. Jeg ønsker også grænseværdier for hvor meget elektrisk energi TDC må benytte før de forlanger at kunderne ledningsfører deres apparater.

Lisa Vorsig, Vordingborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *