Fra vision til praksis,tak! v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

Bebt-jorgensenPå kommunalbestyrelsens netop afholdt visionsseminar på Hotel Præstekilde ved Stege, har borgmester Knud Larsen, efter sigende, gjort sig morsom på min bekostning, gående ud på, at Bent Jørgensen vist havde problemer med at finde rundt på den kommunale hjemmeside.

Morskaben var åbenbart foranlediget af et læserbrev jeg havde skrevet til Knud Larsen, hvori jeg stillede spørgsmål til kørselsordninger til hospital for pensionister. Men her bliver jeg da nødt til at understrege, at når jeg stiller den slags spørgsmål, behøver det ikke at være fordi jeg, til eksempel, ikke kan finde rundt på kommunens hjemmeside, men fordi jeg sætter mig i borgerens sted, og derefter stiller de nødvendige “dumme” spørgsmål, som desværre ikke altid er så dumme.

Men indtil den kommunale hjemmeside fungerer nogenlunde tydeligt vil jeg, og forhåbentlig andre, blive ved med at kommentere den. Dertil kommer, hvad forhåbentlig er borgmesteren bekendt, at et betragteligt antal borgere ikke blot kan henvises til hjemmesiden: vordingborg.dk, som en selvfølge, al den stund, at de hverken ejer en computer eller aner hvordan den skal betjenes, og sandsynligvis heller ikke vil få råd til at anskaffe sig en. Men hvad har politikerne mon tænkt sig at gøre ved det, i stedet for at more sig ved hotellets veldækkede bord? Det at sørge for, at alle borgere uden computer bliver oplyst, ved hjælp af trykte materialer, det burde helst være mere end en vision, det er nemlig et ansvar!

Bent Jørgensen, Møn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *