Grib chancen – drop Kostervigmøllerne m.fl. v/ Margareta Dahlström, Borre, kandidat for Borgerlisten

Print Friendly, PDF & Email

lyt-til-osKære KV-kandidater: Kom nu ud af busken og vis hvor I står! Vordingborg Kommune har i øjeblikket en sjælden og ligetil chance for at profilere sig som en kommune med selvværd på højde med de nordsjællandske kommuner.

Til forskel fra Næstved og Faxe, som for nylig har tilladt kæmpevindmøller.

Det kommende byråd bør snarest efter tiltrædelse endegyldigt droppe alle planer om kæmpevindmøller. Det kræver, at borgerne den 19. november stemmer en overvægt af sikre kæmpemølle-nej-sigere ind.

Desværre har flertallet af partier fra rød og blå blok valgt den bekvemme løsning, som er at sætte vindmølleplanerne på standby, indtil Sundhedsministeriets undersøgelse er afsluttet i 2015. Dermed fastholdes Kostervig m.fl. i en demoraliserende tilstand af uvished, med tilhørende stress, stagneret hussalg osv.

Især rød blok inkl. de radikale svigter deres vælgere ved ikke at tilkendegive en stillingstagen.

Det eneste sted vælgerne kan sætte deres kryds og være sikre på at stemmerne går til en urokkelig møllemodstander, er hos Borgerlistens fem kandidater. Da Borgerlisten ikke indgår valgforbund til nogen side, kan man derfor ikke risikere at ens stemme ender hos en mølletilhænger.

Margareta Dahlström, Borre

Kandidat for Borgerlisten (Liste Å)

Vil du vide mere, gå til Borgerlistens hjemmeside her…

vordingborg-kommune-borgerliste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *