Hvem bliver de næste? v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

Bebt-jorgensenIfølge dagbladet Sjællandske, er der ingen kære mor fra kommunens side overfor beboerne i Magleby på Østmøn, når det gælder kravet om betaling, for den totalt hovedløse kloakering der er udført.

Jo, for ifølge Thomas Christfort, så udtalte han, godt nok inden kommunalvalget: “Det er frygteligt det der sker derude, og som det ser ud nu, så skulle Magleby nok aldrig have været separatkloakeret”. Men efter valget er TC blevet formand for Teknik- og Miljøudvalget, og den kasket trykker ham åbenbart hårdt, for nu lyder tonen fra kommunen, betal eller gå på tvangsauktion og forsvind.

Det kan man læse videre om i Sjællandske d. 6. februar, hvor TC påstås at have hele sit udvalg med sig, i de ultimative krav til beboerne, dog nu uden trussel om politianmeldelse, men med et generøst tilbud om en afdragsordning på 10 år til 8 % rente, af lånet på de 35 tusinde, så det må blive til en del! Men dertil er der tilslutning inde på husejerens grund, der anslås til 40 tusinde kroner, som Nordea Finans gerne vil finansiere, sikkert til en tilsvarende rente.

Man skal nok være politiker med pæne vederlags-lommepenge i 100 tusind-kroners klassen, for at den låneordning ser acceptabel ud. Som før, fejrer dumheden triumfer i Byrådssalen, for nu bør man da stoppe den sukkersøde snak i dyre, glittede lokke-pjecer, om alle kommunens herligheder, for denne behandling af Maglebys borgere, er allerede nået langt ud over kommunens grænser, så få vil lade sig friste, af disse politikere, med deres solide greb ned i borgernes lommer, når det lige passer dem.

Vi fik selvfølgelig aldrig en borgerombudsmand i kommunen, men gid der så var en behjertet advokat, der vil tale Maglebys sag ved retten, for det at kommunens egen velbetalte advokat frikender politikerne på forhånd, undrer ingen. Det kan da ikke passe, at vi i udkanterne skal være vores egen værste fjende, så borgerne flygter, mens tid er.

Bent Jørgensen, Møn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *