Hvor tumpet kan man være? v/ Allan Huglstad, Vordingborg

Print Friendly, PDF & Email

Allan-HuglstadBorgmester Knud Larsen har i 2003 underskrevet et skøde, hvor det fremgår, at huset i Magleby har ”afløb til offentligt spildevandsanlæg”. I dag påstår han, at Magleby aldrig har været tilsluttet et offentligt spildevandsanlæg. Begge dele kan naturligvis ikke være rigtigt, så den hurtige konklusion må være, at enten løj han i 2003, eller også lyver han i dag.

Trods det kommunale arkivkaos og forsøg på at sabotere arkivadgangen er det lykkedes Uffe Thorndahl at finde spildevandsplaner, der fastslår, at ikke blot Magleby, men også Busemarke, Mandemarke og Øster Egesborg før 1992 var tilsluttet offentligt spildevandsanlæg, der blev vedligeholdt af kommunen. Derfor er der ulovligt opkrævet tilslutningsbidrag.

Når kommunaldirektør Svendsen-Tune må drage til undsætning for borgmesteren og i et politisk indlæg forsvarer denne (Sjællandske 29/1), tyder det på, at Knud Larsen er presset. I stedet for dialog må vi endnu en gang høre om advokatfirmaet Hortens korte standardnotat, der postulerer, at Magleby ikke var kloakeret – selv om firmaet aldrig har været i rådhusarkivet eller besøgt Magleby! Hvis borgmesteren spurgte Horten, om hans underskrift havde betydning, ville de – mod det sædvanlige konsulenthonorar på 200.000 skattekroner – sandsynligvis svare, at den ikke havde betydning. Den, der betaler, befaler…

Og så er vi tilbage til Knud Larsens underskrift, hvor han påstår, at den ikke gælder detaljer som f.eks. kloakering – detaljer, der har stor betydning for de husejere, det går ud over. Man fristes til at spørge: Hvor går grænsen? Hvilke dele af skødet er dækket af underskriften og hvilke ikke? Måske en ide at markere alt det, der falder uden for underskriften, med rødt?

Knud Larsen bruger helt klart ”tumpeundskyldningen”: Jeg aner ikke, hvad jeg skriver under på, så jeg er ikke ansvarlig. Dvs. han er uansvarlig! Det samme er en blind abe – og den kræver ikke borgmesterløn.

Allan Huglstad, Vordingborg

One Response to Hvor tumpet kan man være? v/ Allan Huglstad, Vordingborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *