Høringsindlæg

Jesus? v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

Bebt-jorgensenNej, det står der godt nok ikke på plakaten, der står BIRGITTE, ikke andet.

Men meningen er ikke til at tage fejl af, for fra at være den anonyme men flittige radikale deltager i flertalsgruppens fejlslagne politik, skal hun nu transformeres til frelseren overfor selvsamme politik, og det er et genialt greb, hvis det lykkes at bilde vælgerne ind, at her står vi overfor den kommende borgmester, der nu vil give os 1000 års riget. Forøvrigt det samme blinde håb om bedre styring, der forledte mange til at stemme SF ved sidste kommunalvalg, men så fik vi ellers med krabasken med skolestruktur med to skolelukninger samt udsigt til Kostervig Vindmøller.

Til vælgermødet i Tøvelde Forsamlingshus onsdag aften, var der pludselig ingen ende på politikernes varme, bankende hjerter, når det gjaldt landsbyerne samt Præstø og Stege, hvor man under deres ordstrøm så et ideal samfund blomstre op, hvis de vel at mærke fik lov til at komme til fadet igen.

Men kære venner, nu har I siddet i fire år hvor alt er blevet ringere, ikke kun i kommunens udkant, men sandelig også i hovedstaden, Vordingborg, så hvor længe endnu skal vi tro jer?

Alle de højt roste, ihvertfald denne aften, lokalråd, får tilsammen ikke så meget at gøre godt med, som en udvalgsformand i kommunalbestyrelsen får i årligt vederlag, og alle forsamlingshusene på Møn, får ikke en krone fra kommunen, hvis man skal begynde at nævne eksempler på praksis, overfor politikernes sukkersnak. Så ros til det flot velholdte Tøvelde Forsamlingshus, det kræver en kamp som i de andre forsamlingshuse, og ros til lokalråd og borgerforening, der stod for mødet.

Tak for ordet!

Bent Jørgensen, Møn

Medlem, men ikke kandidat i Enhedslisten, selv om det står i Sjællandske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *