Print Friendly, PDF & Email

Har du en historie, som du vil dele med os andre, så er denne blog lige det rette sted at fortælle den?

fortallingHar du oplevet, at en politiker siger et og gør noget andet? Føler du dig frustreret over, at politikerne ikke lytter til borgerne uden for Vordingborg, at politikernes radar er rettet mod Vordingborg, når der skal investeres i nye projekter.

Har du oplevet, at når politikerne endelig vil engagere sig i Stege eller Præstø, er det som regel, når de vil lukke en skole eller en børneinstitution, eller at lukke en busrute.  Eller at de forsøger at manipulere projekter igennem, ved at sende forslag i høring midt i sommerferien, eller så sent, at vi modtager dem efter indsigelsesfristens udløb.

Og at politikerne forsøger at presse projekter ned over hovedet på os, selvom der er stor indsigelse mod dem – det kender vi vældig godt til her i Præstø. Vi vil aldrig glemme”Projekt Bålhytte 2012″ i den fredede sivskov. Hele processen blev forsøgt gennemført, som ovenfor beskrevet.

Når jeg omtaler kommunens tre købssteder, så tænker jeg naturligvis også på disse byers opland.

Jeg er overbevist om, at det ikke kun er os i Præstø, der kan fortælle om sådanne politiske handlinger, så har du været ude for noget tilsvarende, så fortæl din historie her?

Selvom denne blog er blevet til i frustration over politikernes ringeagt for borgernes synspunkter, skal det retfærdigvis også med, at vi ikke kan skære alle politikere over en kam, og at der også er gode historier at fortælle. Derfor er de også velkomne her på bloggen.

Del din historie her:

 

* Skal udfyldes