Replik til borgmester v/ Allan Huglstad, Vordingborg

Print Friendly, PDF & Email

Allan-HuglstadBorgmester Knud Larsen (KL) er rigtig i julehumør for tiden. Både 15/12 og 16/12 uddeles der i Sjællandske ”spark og slag” til min ringe person.

Som borgmester og leder af det borgerlige flertal samt Venstre er KL ansvarlig for politik, beslutninger og forvaltning. Han må derfor i demokratiets og ytringsfrihedens navn finde sig i kritik og lytte til borgerne, herunder indgå i dialog. Desuden er KL (med)ansvarlig for en række møgsager på Møn fra de sidste 40 år – sager, som han gerne så forsvinde i kommunens kaotiske og skimmelbefængte arkiv.

Det er muligt KL lider af forfølgelsesvanvid, men så er det selvforskyldt. Jeg har tidligere været blandt hans støtter, men har de sidste 2 år mistet tilliden til ham.

Lad mig nævne nogle få eksempler på KL’s manglende troværdighed:

  • Venstres nej til nyt rådhus blev ændret til ja efter valget.
  • Venstre støtter landvindmøller, selv om man under valgkampen sagde nej.
  • Et skriftligt løfte om en uvildig undersøgelse af Maglebykloakeringen blev aldrig til noget.
  • I stedet for nye arbejdspladser og skatteborgere på kasernen har KL de næste 2 år fået 100 mennesker ud på landevejen til mindre løn og tidsspilde, medens andre interesserede er skræmt væk.
  • En ven/godsejer på Østmøn har siden 1991 udledt masser af urenset spildevand – også i 2015 – uden at KL har blandet sig.
  • KL modarbejder Uffe Thorndahls undersøgelser vedr. offentlig kloakering på Møn og i Sydsjælland i stedet for at samarbejde.

Alene disse få sager efterlader et indtryk af en person, der har mistet grebet og nu krampagtigt søger at klamre sig til borgmesterkæden de sidste 2 år. At han er presset er tydelig. I stedet for at diskutere politik, tier han. I stedet for dialog, skælder han ud.

Og apropos troværdighed: Det er næppe en tilfældighed, at politikere i de årlige troværdighedsbarometre deler bundplacering med bilsælgere, spindoktorer og journalister, medens min profession som regel ligger i det øverste lag….

Allan Huglstad, Vordingborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *