Snyd Coronaen v/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

Med et lempeligt indgreb i de borgerlige frihedsrettigheder, kan man begrænse uønsket trængsel i vore supermarkeder, i stedet for de nu proklamerede, længere åbningstider, som et i forvejen udsat personale nu skal stå model til.

Det kan ske med et enkelt system, hvor borgere født i januar/februar har deres indkøbsdag om mandagen, mens dem født i marts/april køber ind om tirsdagen, og så videre fremdeles. Det giver i alt 6 indkøbsdage og så en tiltrængt fridag, søndag, til personalet, hvor butikkerne bliver gjort grundigt rene og afsprittet.

De fleste kan nok unde en ugentlig fridag sammen med familien, til et personale der arbejder udsatte og under pres, men uden så meget hyldest, som heldigvis kommer vores sundhedspersonale til del. Der vil selvfølgelig være huller i sådan en ordning, som især folk uden større social bevidsthed skal vide at udnytte, men hovedformålene, at sikre personalet i vore supermarkeder tålelige arbejdsforhold, mindske smitterisikoen for os alle, samt sikre en mere jævn strøm af kunder ugen igennem, vil være opnået.

Jeg tager, som august født, gerne et klistermærke mrk. "Torsdag" på mig, som så er min indkøbsdag, og samtidig et signal om ordningen, mærkerne kan udleveres ved kassen. Alt kan ske frivilligt nu, med opbakning fra dit supermarked, eller ved eventuelt påbud af myndighederne til næste epidemi, for ting tager tid.

Bent Jørgensen, Møn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *