Venstre kovending? v/ Allan Huglstad, Formand for Borgerlisten i Vordingborg Kommune

Print Friendly, PDF & Email

Allan-HuglstadVenstre blev i sidste byrådsperiode kendt som partiet, der var enig om at være uenige. Dette gav en zigzag-kurs, der åbenbart fortsætter.

Et godt eksempel er rådhussagen. I 2012 ville Venstre bygge nyt rådhus, i 2013 sagde de nej til nyt rådhus, og i 2014 vil partiet igen bygge nyt rådhus. Hvad vil Venstre i 2015?

Venstre fik garanteret ekstra vælgere på deres nej til nyt rådhus under valgkampen. Dengang hævdede partiet, at det gamle rådhus kunne renoveres for 37 millioner, medens nybyggeri ville koste 123 millioner. I dag påstår Venstre, at renoveringen koster mere end nybyggeri. Da et nyt rådhus i dag koster 130 millioner, vil det sige, at renoveringen er steget med ca. 100 millioner eller mere end det 3-dobbelte – på ét år! Hverken lønninger eller byggematerialer er steget, så det må være indlysende, at der er noget, der ikke passer!

raadhusvandretAsger Diness Andersen – hjernen i Venstres byrådsgruppe – er sendt i byen med det utaknemlige job at forklare Venstres zigzag-kurs. I et læserindlæg (Sjællandske 20/11) forsøger han – forgæves – at forklare Venstres kovending.

Venstre skylder borgerne – og især sine vælgere – en ærlig forklaring. Var de 37 millioner under valgkampen en løgn – et såkaldt valgfif for at få flere stemmer? Eller fifler Venstre med de nye tal for at forklare, at partiet har skiftet holdning? Et eller andet sted ligger der en løgn begravet.

Under valgkampen krævede Venstre et systemskifte. Med Venstres kovending i rådhussagen tyder alt på, at vi kun har fået et personskifte….

Allan Huglstad

Formand for Borgerlisten i Vordingborg Kommune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *