VIL SOCIALDEMOKRATISKE BORGMESTERE OS DET GODT?

Print Friendly, PDF & Email

I denne tid for 7 år siden skabte jeg bloggen “vordingborgpolitikernes-vogter.dk”. Den direkte anledning var den daværende socialdemokratisk borgmesters indædte kamp for at etablere et shoppingcenter i Vordingborg med en størrelse på 70 % af Næstved Storcenter incl Bilka. Analyser, som politikerne selv havde ladet udarbejde, viste, at dette shoppingcenter ville reducere handelen i Præstø og Stege med omkring 30 %.

 

DEN GANG VAR VI FLERE DER SPURGTE:

“Har du oplevet, at en politiker siger et og gør noget andet? Føler du dig frustreret over, at politikerne ikke lytter til borgerne uden for Vordingborg, at politikernes radar er rettet mod Vordingborg, når der skal investeres i nye projekter.

Har du oplevet, at når politikerne endelig vil engagere sig i Stege eller Præstø, er det som regel, når de vil lukke en skole eller en børneinstitution, eller at lukke en busrute.  Eller at de forsøger at manipulere projekter igennem, ved at sende forslag i høring midt i sommerferien, eller så sent, at vi modtager dem efter indsigelsesfristens udløb.

Og at politikerne forsøger at presse projekter ned over hovedet på os, selvom der er stor indsigelse mod dem – det kender vi vældig godt til her i Præstø.”

DEN GANG SOM NU HAR VI EN SOCIALDEMOKRATISK BORGMESTER.

Og den gang som nu er et nyt rådhus som en gammel hest hentet ud af stalden. Blot er der denne gang blevet drysset lidt sukker udover præstigeprojektet. Kommunen vil forære os et “Borgernes Hus”, hvor bla vi i Præstø, Stege og Kalvehave kan henlægge vores kulturaktiviteter.

For 7 år siden ville socialdemokraterne tage handlen fra os, og nu forsøger socialdemokraterne at tage kulturen fra os og centralisere vores kulturliv i Vordingborg by.

Det ligger åbenbart dybt i socialdemokratiske borgmestres DNA, at de skal efterlade sig et monument til eftertiden – et sejrsmonument eller et gravmonument?

Leif Jeberg

One Response to VIL SOCIALDEMOKRATISKE BORGMESTERE OS DET GODT?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *