Vin og chokolade/ Bent Jørgensen, Møn

Print Friendly, PDF & Email

Det er jo dejligt, at der er nogle små åbninger i nedlukningen, såsom bl.a. vin- og chokolade-butikker, mens desværre vores biblioteker er lukket. Det betyder, til eksempel, at de mange aviser der hver dag ankommer til biblioteket, blot bliver arkiveret og lagt på hylder, til gennemlæsning engang ud i fremtiden, for dem der har tid og lyst til det, det er nok de færreste.

I stedet, kunne man jo hver morgen stille aviserne ud til afhentning, som et af de lyspunkter der er tilladt, og lyspunkter skal vi selvfølgelig samle på i denne tid. Men det er nok ikke bibliotekets personale der kan beslutte det, men politikerne på rådhuset.

Så derfor kære borgmester Mikael Smed, vil du sørge for, at disse aviser ikke er spild af skattekroner, men kommer ud til borgerne, til glæde og ikke mindst oplysning i en svær tid?

Hvis man tilsvarende tænkte sig, at landets øvrige kommuner åbnede op for uddeling af de tusindvis af aviser, de modtager til ingen nytte i denne tid, så ville mange borgere være bedre rustet til mange ting, herunder det forestående kommunalvalg, der helst ikke skal foregå i blinde.

Bent Jørgensen, Møn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *